COMMUNICATIE &
ONLINE MARKETING
STAGE

Locatie: Nederland of België (vanuit huis) / Medellín (buitenlandstage)
 

DE FUNCTIE
Word jij blij van communicatie & online marketing in combinatie met eerlijke mode, e-commerce en een flinke dosis vrolijke latin vibes? Top, want dan ben jij een match! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiaire die 2-6 maanden met ons wil werken en toffe nieuwsbriefvoorstellen maakt, de leukste content schrijft, een bruisende social media planning voorstelt en onze online marketing gaat verbeteren. Wil jij ervaren hoe het is om te werken in een zeer jonge maar groeiende start-up? Word dan onderdeel van ons kleine team dat zich met hart en ziel inzet!


SOLLICITEER NU

 

WAT KUN JE DOEN?
Wij willen dat werken bij the monkey club een optimale leerervaring voor jou wordt. Dit zien wij dit als een win-win situatie: jij helpt ons, wij helpen jou :) Daarom zullen we in overleg met jou besluiten wat jouw taken precies zullen worden. Om je een idee te geven bij welke taken wij jouw briljante hulp kunnen gebruiken, hebben wij hieronder de belangrijkste opgeschreven

 • Je verhoogt onze klantenbetrokkenheid door sterke voorstellen te maken voor onze (twee-)wekelijkse nieuwsbrief die je vervolgens zelf uitwerkt tot een ready-to-send monkey mail. Je rockt onze tone of voice en je creëert sterke brand content waarin onze liefde voor high-quality statement pieces gecombineerd wordt met Medellín vibes, monkey girls updates én onze liefde voor de makers in Colombia.
 • Je beheert ons blogplatform monkey girls en bent verantwoordelijk voor al het creatieve online schrijfwerk. Denk aan het  bedenken en schrijven van teksten voor originele blogs, het herschrijven van input gegeven door monkeys tot sterke content en het verzamelen van de beste ideeën. Jij zorgt ervoor dat er input van monkeys blijft komen zodat er telkens nieuwe, leuke en engaging blogs online komen voor monkey modemonkey reist en monkey power
 • Je creëert een levendige social media planning (posts + stories) met onze bestaande online content. Je bedenkt slimme, nieuwe maniertjes om de engagement te verhogen onder nieuwe en bestaande klanten door iedereen met ons Instagram account te veroveren. 
 • Je verbetert je online marketing skills door Facebook advertenties te maken, campagnes te runnen en in google analytics te duiken om de cijfers en conversies te analyseren. 
 • Zorg dat onze bestaande en nieuwe klanten een geweldige ervaring hebben als ze in contact met ons zijn. Je zult reageren op vragen die gesteld zijn via e-mail of social media, op de meest liefdevolle manier. Want wij houden van onze monkeys en dat moeten ze voelen!
 • We zijn op zoek naar ambitieuze stagiaires die niet bang zijn om hard te werken en bij te dragen aan onze uitdagende doelen om een positie in de Nederlandse en Vlaamse markt te veroveren.
 • We kunnen ook op je rekenen als er af en toe wat andere klusjes gedaan moeten worden. Omdat we met een klein team zijn zoeken we naar iemand die graag anderen helpt als het nodig is!

   

WAT ZOEKEN WIJ?

 • Design/marketing/communcatie/e-commerce/media student of iets vergelijkbaars
 • Kennis van Adobe Creative Suite (Photoshop, InDesign of Illustrator)
 • Pro-actief en gedreven. Je hebt een positieve instelling en kijkt naar kansen en mogelijkheden
 • Je bent goed in schrijven en communicatief sterk
 • Je bent actief op social media en geinteresseerd in/op de hoogte van de online marketing van andere modemerken
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 2 maanden
 • Deze stage mag vanuit huis worden uitgevoerd of in Medellín als je dat wilt of moet voor je studie - zeker een aanrader ;)

 

WAT BIEDEN WIJ?

 • Op dit moment zijn wij helaas nog niet in staat om een financiele tegemoedkoming te bieden
 • 20-40 uur per week (in overleg)
 • Veel verantwoordelijkheid, ruimte voor eigen input en diverse taken
 • Een deep-dive in een mode & e-commerce start-up waarin we jou alle ruimte bieden om te leren en te groeien
 • De mogelijkheid om de snelheid, de dagelijkse struggles en uitdagingen en de discipline te ervaren die horen bij een ethisch en startend mode merk
 • Een nauwe, informele en persoonlijke samenwerking 
 • Locatie naar eigen keuze: werk remote vanuit Nederland of België (onze samenwerking zal dan online plaatsvinden) of kom naar Medellín

Wanneer je deze stage in Nederland wilt doen dan zal onze samenwerking via internet verlopen (Skype, WhatsApp video-gesprekken, FaceTime, ...). Wij wonen namelijk in Medellín, dus als je besluit om hier gezellig naartoe te komen dan zul je dagelijks met Lotte en samenwerken in het appartement van Lotte & Willem, óf in de leukste koffietentjes van de stad :) De andere teamleden zul je een aantal keer per week zien.


JOUW ONTWIKKELING
Een stage bij the monkey club biedt de mogelijkheid om je maximaal te ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. In de nauwe samenwerking met founder Lotte neemt zij je volledig mee in het reilen en zeilen van een mode & e-commerce start-up en zal ze er zijn voor al je vragen. Dit geeft jou de kans op een unieke ervaring waarin je de mogelijkheid krijgt om te groeien op het gebied van jouw interesse, te ontdekken waar jouw kracht en passies liggen en je verder te ontwikkelen op persoonlijk vlak. Zoek jij naar een werkervaring waarin je veel kan doen, leren en groeien? Dan is een stage bij the monkey club de perfecte plek!


DE ERVARING VAN STAGIAIRE ANNE
Anne was onze eerste stagaire en wij hopen dat er nog velen gaan volgen! Anne moest voor haar master CEMS een paar maanden stage in het buitenland lopen en heeft er daarom voor gekozen om ons een aantal maandjes in Medellín te vergezellen. Was dat even gezellig! Ben jij benieuwd waarom Anne voor the monkey club heeft gekozen? En misschien nog benieuwder hoe ze haar stage ervaren heeft? Lees hier dan meer!
 


Word jij blij van wat je leest? Stuur ons dan je motivatiebrief met CV naar info@themonkeyclub.nl of klik op de button hieronder. 

Wij doen ons best om kandidaten te vinden met wie we een zo goed mogelijke potentiele klik hebben. Daarom tellen alle extra's zoals referenties, stages, vrijwilligerswerk en andere projecten zeker mee in jouw aanmelding. Laat ons zo goed mogelijk zien waar en hoe jij jouw super krachten hebt opgepikt en waarom jij een echte monkey bent!

 

 

 

 

© 2018 - 2023 the monkey club | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel